Τα Νέα μας

Νέες συνεργασίες για το 2016

Η ανάπτυξη της ESA συνεχίζεται και το 2016! Είμαστε περήφανοι για τις καινούργιες μας συνεργασίες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Μέσα στο δύσκολο οικονομικό κλίμα που επικρατεί γύρω μας, σημαντικοί οργανισμοί αναγνωρίζουν τόσο τα άριστα συστήματα ασφαλείας καθώς και στην εμπειρία του προσωπικού μας και εμπιστεύονται την ασφάλειά των χώρων, των εργαζομένων και των λειτουργιών τους.

  • Η πρώτη νέα συνεργασία μας για το 2016 ξεκίνησε τον Ιανουάριο, με την ανάληψη της ασφάλειας στο μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας Media Markt, το οποίο βρίσκεται στο Γέρακα.
    Η Media Markt, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Με ιστορία πάνω από 35 χρόνια, δραστηριοποιείται σε 14 χώρες μέσω 800 περίπου σημείων πώλησης.

  • Μια σημαντική νέα συνεργασία μας το 2016 είναι ο Όμιλος Σαρακάκη, ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ομίλους της Ελλάδας με ιστορία από το 1922. Στις δραστηριότητες του ομίλου, περιλαμβάνονται η εισαγωγή & διανομή διαφόρων τύπων οχημάτων & μηχανημάτων επώνυμων κατασκευαστών. Η ESA security, μέσω μίας έμπειρης ομάδας 20 ατόμων παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας των εγκαταστάσεων του ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Από τον Μάρτιο του 2016, η Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία MONOTEZ μας ανέθεσε την παροχή επανδρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της στο Λαύριο (περίπου 15.000 τ.μ.). H ΜΟΝΟΤΕΖ ΑΒΕΕ είναι σήμερα η μοναδική εταιρία που παράγει EPS στην Ελλάδα κατέχοντας κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα με τις εξαγωγές της εταιρίας, να αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% της συνολικής ετήσιας παραγωγής της.

  • Κατόπιν συμμετοχής μας σε διαγωνισμό με προδιαγραφές υψηλού επιπέδου και αυξημένων τεχνικών απαιτήσεων, μας ανατέθηκε, τον Μάιο του 2016 με τριετή διάρκεια, η παροχή υπηρεσιών φύλαξης των κτιρίων, εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στις πόλεις Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.
    Περίπου 40 άτομα και οχήματα περιπολίας φροντίζουν ώστε να εκτελείται καθημερινά και βάση σχεδίου ασφαλείας η φύλαξη των χώρων στα κτίρια του Πανεπιστημίου. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ιδρύθηκε το 1973 και σε αυτό φοιτούν περισσότεροι από 15.000 φοιτητές, σε οκτώ Σχολές και δεκαοκτώ τμήματα που λειτουργούν σήμερα σε τέσσερις πόλεις της Θράκης

  • Πρόσφατα ξεκίνησε ένα πανελλαδικό συμβόλαιο με τα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, το οποίο περιλαμβάνει υπηρεσίες Άμεσης Επέμβασης σε περισσότερα από 100 καταστήματα. Το συγκεκριμένο έργο αναδεικνύει την ικανότητα του επιχειρησιακού δικτύου της ESA να καλύπτει έργα μεγάλης γεωγραφικής διασποράς, τόσο στην ηπειρωτική όσο και στην νησιωτική χώρα.‹ Επιστροφή στην λίστα με τα Νέα