Τα Νέα μας

κατάθεση μετρητών από το κατάστημα!

Τη δυνατότητα κατάθεσης μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό από το κατάστημα προσφέρει στις επιχειρήσεις λιανικής το Smart Cash, η ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης μετρητών της ESA.

Με το Smart Cash τα χρήματα εισάγονται σε μια εξειδικευμένη συσκευή κατάθεσης χρημάτων τελευταίας τεχνολογίας που είναι εγκατεστημένη στο κατάστημα. Η συσκευή, αφού καταμετρήσει τα χρήματα και πιστοποιήσει την αυθεντικότητα τους, εκδίδει αναλυτική απόδειξη του ποσού που κατατέθηκε και φυλάσσει τα μετρητά μέσα στο ενσωματωμένο χρηματοκιβώτιο υψηλής θωράκισης. Ταυτόχρονα το Smart Cash πιστώνει, μέσω OnLine διασύνδεσής του με την εκάστοτε Τράπεζα, τον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη με τα κατατεθειμένα ποσά, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα. H αποσυμφόρηση του χρηματοκιβωτίου γίνεται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της ESA μέσω ελεγχόμενης πρόσβασής του στη συσκευή.

Με το Smart Cash παρέχεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των χρημάτων από τη στιγμή της κατάθεσης τους στην συσκευή. Η λύση περιλαμβάνει “έξυπνο” λογισμικό που παρέχει πληθώρα αναφορών σχετικά με τα χρηματικά διαθέσιμα και δίνει τη δυνατότητα κατάθεσης σε διαφορετικές τράπεζες (Bank Agnostic). Προφέρεται με σταθερό μηνιαίο πάγιο καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης συνεργασίας εξοικονομώντας χρόνο, εξαλείφοντας το κόστος διαχείρισης των μετρητών και αυξάνοντας το συνολικό επίπεδο ασφάλειας της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την παρουσίαση του Smart Cash
Δείτε εδώ το video του Smart Cash‹ Επιστροφή στην λίστα με τα Νέα