Τα Νέα μας

Το νέο μας όνομα! ESA Security Solutions

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το νέο όνομα και ο διακριτικός τίτλος της εταιρείας μας άλλαξαν από ISS Security σε ESA Security Solutions.

Το νέο όνομα της εταιρείας, εκφράζει την προσήλωσή μας στις αρχές και αξίες που διέπουν την καθημερινή λειτουργία μας, αλλά και την στρατηγική μας για την υλοποίηση του οράματός μας.

Ειδικότερα, το ESA αποτελείται από τα αρχικά των εταιρικών μας αρχών: Effectiveness (Aποτελεσματικότητα), Sincerity (Ειλικρίνεια), Alertness (Επαγρύπνηση).

Το δεύτερο συνθετικό “Security Solutions” αναδεικνύει την στρατηγική επιλογή μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας. Πέρα από την παραδοσιακή παροχή υπηρεσιών φύλαξης και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, συνδυάζουμε το ανθρώπινο δυναμικό και την σύγχρονη τεχνολογία στην ασφάλεια ώστε να δημιουργήσουμε λύσεις ασφαλείας, μειώνοντας το ρίσκο και αντιμετωπίζοντας έγκαιρα τους κινδύνους.

Παρακαλούμε δείτε τη σύντομη παρουσίαση των αρχών και το πώς αυτές επηρεάζουν τις επιλογές μας‹ Επιστροφή στην λίστα με τα Νέα