Κοινωνική Ευθύνη

Γιορτή Παιδιών ΕSA

Στην ESA security solutions, για πρώτη φορά φέτος, διοργανώσαμε φαντασμαγορικά πάρτι για όλα τα παιδιά των συναδέλφων μας. Περισσότεροι από 120 μικροί μας φίλοι πέρασαν αξέχαστες στιγμές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την υποστήριξη πελατών και συνεργατών μας, όπως το Τεχνόπολις, τα Goody’s, τα καταστήματα Jumbo κ.α.

Στην Αθήνα, οι μικροί μας επισκέπτες είχαν την χαρά να παίξουν στο Christmas Factory στο Τεχνόπολις και να δοκιμάσουν πεντανόστιμες λιχουδιές. Ανιματέρς ντυμένοι ξωτικά διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους φτιάχνοντας μπαλονοκατασκευές, κάνοντας μουσικοχορευτικά παιχνίδια, διαγωνισμούς  αγοριών εναντίον κοριτσιών αλλά και πολλά παιχνίδια. Μοιράστηκαν δώρα για όλες τις ηλικίες των παιδιών, ενώ όσα περίσσεψαν δόθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”.

Στην αντίστοιχη  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη συμμετείχαν περισσότερα από 60 παιδιά που διασκέδασαν, χόρεψαν, έκαναν face painting, συμμετείχαν σε θεατρικό διαδραστικό παιχνίδι και δοκίμασαν γλυκές και αρμυρές λιχουδιές. Τα παιδιά υποδέχθηκαν ο Άγιος Βασίλης και ο Ρούντολφ μοιράζοντας τους υπέροχα δώρα και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας, από την καρδιά μας Καλή Χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία και επίτευξη των στόχων μας μέσα στο 2017. Του χρόνου θα απολαύσουμε μια ανάλογη συναρπαστική εμπειρία για εμάς και τα παιδιά μας.

‹ Επιστροφή